Дитячо-юнацька спортивна школа №1 міста Марганця Дніпропетровської області

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

/Files/images/moi_risunki/логотип.jpg

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

Дитячо – юнацька спортивна школа №1
була відкрита в березні 1958р.

/Files/images/moi_risunki/1.05.08 г. 119.jpg

/Files/images/1.05.08 г. 114.jpg


МИ ЗА ЗДОРОВИЙ ДУХ В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ!

Дитячо - юнацька спортивна школа №1 - позашкільний навчальний заклад спортивного профілю, який забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, виявляє обдарованих дітей, створює необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортивного резерву для збірних команд області і України, а також для подальшого підвищення спортивної майстерності в спеціалізованих школах- інтернатах спортивного профілю, спеціалізованих дитячо - юнацьких школах олімпійського резерву, школах вищої спортивної майстерності.

Спортивна школа у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України і Кабінету Міністрів України, наказами Мінсім"ямолодьспорту, МОН, інших центральних органів виконавчої влади, рішеннями місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, Положенням про ДЮСШ,СДЮШОР і Статутом школи.

Пріоритетними завданнями ДЮСШ№1 є: Формування стійкого інтересу до занять спортом, досягнення високого рівня змагальної діяльності, скеровавність вихованців до вищих досягнень, безперервність навчально - тренувального процесу, виховання високих моральних і вольових якостей.

Наша спортивна школа формує у своїх вихованців наполегливість, націленість на досягнення найвищих спортивних результатів, вчить бути сильними, вимогливими до себе, відповідальними перед собою, колективом, тренером. Формувати в собі силу волі, вміння вдало перемагати та гідно сприймати поразки. З честю представляти свою школу та місто на спортивних теренах області і України.

Новини

Календар

Попередня Лютий 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829